UYANMA PROJESİ

Farkında olmadan bizler kime, kimlere, hangi sisteme hizmet ediyoruz? kimin tarafıyız? Bu dünyada olmuş, olan ve olacak savaşlar sadece hak ve batıl savaşıdır.
Bu siteyi hazırlamama sebep, h.z İbrahimin ateşini söndürmeye giden karınca misali tarafımızı belli etmektir.

Ü,Keskin

26 Ocak 2011 Çarşamba

NOEL PAPANIN GETİRDİKLERİ ve GÖTÜRDÜKLERİ !!!

NOEL_PAPA_1Esselâmu aleyküm,

NOEL PAPA kod adlı misyoner hırsız, görünüşte ucuz hediyeler, ağaç dalları, geyik muhabbeti ve üç-beş jelibon getiriyor:
FAKAT : imânları, itikâdleri, kalbleri ve beyinleri çalıp GÖTÜRÜYOR!
DİKKAT EDESİNİZ MÜSLÜMANLAR!
Ey imân edenler! Müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmeyin ; (çünkü bu tavır, münâfıkların işidir, siz de onlara benzemeyin). Yoksa siz (böyle yaparak) kendi aleyhinizde (olmak üzere ve size azâb etmesini haklı çıkaracak şekilde) Allâh'a, apaçık bir delil mi vermek istiyorsunuz? (Nisâ Sûresi : 144)



Ey imân edenler! Yahudileri ve Khristiyanları (kendiniz için güvenecek, yardımlaşacak ve ahbap gibi geçinecek) dostlar edinmeyin! Zirâ onlar (size karşı) birbirlerinin dostudurlar. (Birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden her kim onları dost edinirse, şüphesiz ki o da onlardandır. Muhakkak Allâh, (kâfirlerle dostluk kurarak hem kendilerine, hem de müminlere büyük haksızlık yapmış olan) o zâlimler toplumunu (hakikati bulmaya) hidâyet etmez. (Mâide Sûresi: 51)

Ey imân edenler! Eğer kâfirliği (gâvurluk kültürünü) imâna (ve İslâm'a) karşı sevip tercih ediyorlarsa, babalarınızı ve
kardeşlerinizi (dahi) veli/dost edinmeyin. Sizden her kim onları dost edinirse, işte sana! Ancak onlar (dostluk yönünü şaşırarak) zulüm işleyenlerin ta kendileridir! (Tevbe Sûresi : 23)

Ey imân edenler! Hem benim düşmanım, hem de sizin düşmanınız olanları kendinize dostlar edinmeyin! (Mümtehine Sûresi:1)

-- NOEL_PAPA_2YARIN_LECEKM_GB_HIRET_N_ALIMAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum için teşekkürler. Ü.Keskin