UYANMA PROJESİ

Farkında olmadan bizler kime, kimlere, hangi sisteme hizmet ediyoruz? kimin tarafıyız? Bu dünyada olmuş, olan ve olacak savaşlar sadece hak ve batıl savaşıdır.
Bu siteyi hazırlamama sebep, h.z İbrahimin ateşini söndürmeye giden karınca misali tarafımızı belli etmektir.

Ü,Keskin

26 Ocak 2011 Çarşamba

Devlet Televizyonunda Tek Göz’e Hayır!

trt tek gözFacebook’ta Dinçer kardeşimizin bir mesajı ve başlattığı hareket ile ilgili bilgi mahiyetinde yazıyorum bu yazıyı.Artık neredeyse görmeyen kalmamıştır bahsettiğimiz Ekranda Geceleri Çocukların uyuması için hazırlanan bir programın animasyon Karakterini.
Tek Göz Simgesi Masonların önceleri gizli bir sembolü idi ama artık aşikar ve herkesçe bilinen bir Sembol.Trt bu Sembolü bilinçli olarak mı kullandı,yoksa bilinçsiz mi orasını bilemiyoruz.Lakin son dönemlerde Trt içinde bazı programlar Haddini aşmakta ve sınırları zorlamakta.Zira daha öncede Sanal Gündemisimli programa İnci Grubu konuk edilmiş ve yaptıkları sanki çok mühimişlermiş gibi Devletin Resmi Kanalında ağırlanmışlardı. İnci Grubu serbestliği ve özgürlüğü savunan ama kendileri gibi düşünmeyen sayfalara baskın adı altında topluca girip ağza alınmayacak küfürler yazarak sayfayı pisleten dahası Tv Ekranlarına veya başka otamlara da bu pisliklerini akıtan bir grup.Dediğimiz gibi İnci Grubunu oraya konuk eden bir zihniyet Trt içinde mevcutsa bu Tek Gözlü karakterinde bizi şaşırtmaması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum için teşekkürler. Ü.Keskin